Öntözőrendszer, de miért?

A páratlanul szép kert elérése kemény munkába kerül.
Nem töltené szívesebben a felszabaduló órákat családjával vagy szabadidős tevékenységével a locsolás és öntözés monotonitása helyett?

Öntözőrendszer működése

Az öntözőrendszer nem más mint az Ön hatodik érzéke! Pontosan tudja mikor kell és mennyi vízzel kell meglocsolni az Ön kertjét, a hónap minden napján. Ön akár a kanapéból is végezheti a kert öntözését!

Szolgáltatásaim:

Öntözőrendszer tervezés, karbantartás

Hunter öntözőrendszer

hunter-logoA Hunter cég családi vállalkozásként indult és napjainkban is teljes mértékben a család tulajdonában áll. Céljuk, hogy olyan termékeket (öntözőrendszer, kültéri világítás, kertészeti elemek) fejlesszenek melyek kifogástalan, magas minőségűek.

Termékeik világszerte ismertek és elterjedtek, szinte mindenhol találkozhatunk a termékeikkel, legyen szó parkról vagy családi kertről, Párizstól egészen Moszkváig.

A Hunter vállalkozás székhelye a kezdetektől (1981) San Marcosban (Kalifornia) található.
Napjainkra már piacvezetők lettek számtalan, kertészethez kapcsolható ipari ágazatban, legyen szó automata öntözőrendszerek fejlesztéséről, a magánszemélyektől egészen a multinacionális cégekig, bárkinek képesek kielégíteni a szükségleteit.

A Hunter cég, már a megalapulásukkor is az automata öntözőrendszerekre koncentráltak.

Céljuk, hogy olyan professzionális öntözőrendszereket készítsenek, melyek a lehető legkisebb mértékű vízfelhasználás mellett kényelmesen kiszolgálja a növényzet vízigényét, így garantálva meseszép kertet és alacsony közüzemi számlát valamint rengeteg megspórolt órát, amit a kert locsolásával töltenénk.

A termékek kifogásolhatatlan minősége mellett, vezető szerepet játszanak az iparág fejlődésében, kifejezetten innovatív szemléletmóddal rendelkeznek valamint a kommunikációs formák és szakmai tréningek lehetővé teszik termékeik tökéletes beüzemelését és karbantartását.