Öntözőrendszer, de miért?

A páratlanul szép kert elérése kemény munkába kerül.
Nem töltené szívesebben a felszabaduló órákat családjával vagy szabadidős tevékenységével a locsolás és öntözés monotonitása helyett?

Öntözőrendszer működése

Az öntözőrendszer nem más mint az Ön hatodik érzéke! Pontosan tudja mikor kell és mennyi vízzel kell meglocsolni az Ön kertjét, a hónap minden napján. Ön akár a kanapéból is végezheti a kert öntözését!

Szolgáltatásaim:

Öntözőrendszer tervezés, karbantartás

Árajánlat

Az alábbi kérdőív kitöltésével egyszerűen és gyorsan tájékoztathat a kert alapvető tulajdonságairól, így mikor Önhöz érkezem helyszíni terepszemlére már csak az öntöző rendszer telepítésének részleteit kell megbeszélnünk!

Körülbelül mekkora a kert területe?

Víz forrása?

Hálózat esetén mekkora a vízhozam?

Kút esetén szivattyú?

Márkajelzés és típus a szivattyú esetén:

Kérem adja meg a kút további paramétereit

Kút mélysége:

Víz szintje:

Kút vastagsága::

Füvesített terület?

Az árajánlat-öntözőrendszer kitöltésének következő lépése egy alapvető kertterv, mely alapján már elkészíthető az árajánlat az öntözőrendszer telepítésével kapcsolatosan.

Abban az esetben, ha nem rendelkezik kerttervvel akkor Ön is elkészítheti azt, az alábbi tanácsok, lehetőségek figyelembe vételével:

Első lehetőség:
Egy A4 méretű lapra rajzolja fel a kert méretét, úgy, hogy a lehető legrészletesebb képet kapjuk, ezáltal érdemes megjelölni az esetleges tujákat, burkolatot és egyéb tárgyakat, növényeket.

Második lehetőség:
Ebben az esetben, az első lehetőséghez képest annyi változott, hogy a tervet számítógép segítségével készíti el, mely történhet Wordben vagy egyéb képszerkesztő programban.

Harmadik lehetőség:
Ha az első két opció megvalósítása nem lehetséges, akkor fényképes dokumentáció alapján fogjuk elkészíteni Önnek az öntözőrendszer telepítésével kapcsolatos árajánlatunkat. Fontos, hogy ennél a lehetőségnél is adjon meg minden méretet!

Az elkészült terv feltöltése:

Dátum:

Az öntözőrendszer telepítés helyszíne:

Város:

utca és házszám:

Telefonszám:

E-mail:

Megjegyzés: