Öntözőrendszer, de miért?

A páratlanul szép kert elérése kemény munkába kerül.
Nem töltené szívesebben a felszabaduló órákat családjával vagy szabadidős tevékenységével a locsolás és öntözés monotonitása helyett?

Öntözőrendszer működése

Az öntözőrendszer nem más mint az Ön hatodik érzéke! Pontosan tudja mikor kell és mennyi vízzel kell meglocsolni az Ön kertjét, a hónap minden napján. Ön akár a kanapéból is végezheti a kert öntözését!

Szolgáltatásaim:

Öntözőrendszer tervezés, karbantartás

Új ötlet a kertépítésben!

Egy új ötlet a kertépítésben mindig izgalommal és érdeklődéssel tölt el, legfőképpen akkor, ha olyan anyagokat használhatunk fel az alkotás során amit más a szemetesbe dobna.

kerti-ulokeAz ötlet építődarabkáit a már szemétbe szánt üvegek adják, melyek együttesen alkotják meg a kerti ülőalkalmatosságot. A kép alapján is tökéletesen látszik, hogy bizony a szemétnek hitt alapanyagok felhasználásából hasznos, praktikus kerti-használati tárgy készíthető.

Az elkészítési folyamat során a felhasznált üvegek formájára és színeire kell kiemelt figyelmet fordítani. A képen látható ülőalkalmatosságot kobaltkék színű üvegekből készítették el.

Az üvegszerkezet tetejére pár centis rétegben gránitréteg került, míg az oldalát középszemcsés törmelékkel fedték.

Az ilyen típusú ’zöld’ kerti építményekhez szükségeltetik némi gyakorlat, de természetesen kis próbálkozás után bárki képes elkészíteni egy hasonló kerti alkalmatosságot.

Érdemes szem előtt tartani, hogy az ilyen típusú használati tárgyak elkészítése nem igényel komoly anyagi befektetést, sokkal inkább türelmet a kellő gyakorlat megszerzéséhez, hiszen elhasznált, szemétbe dobott üveget mindenhol lehet találni.

A felsoroltak mellett még egy érv áll az ötlet mellett: nyári napokon üdítő látványt nyújt az üvegfalon átszűrődő napfény sugara!

ujotletkertepites_megosztas

Leave a reply