Öntözőrendszer, de miért?

A páratlanul szép kert elérése kemény munkába kerül.
Nem töltené szívesebben a felszabaduló órákat családjával vagy szabadidős tevékenységével a locsolás és öntözés monotonitása helyett?

Öntözőrendszer működése

Az öntözőrendszer nem más mint az Ön hatodik érzéke! Pontosan tudja mikor kell és mennyi vízzel kell meglocsolni az Ön kertjét, a hónap minden napján. Ön akár a kanapéból is végezheti a kert öntözését!

Szolgáltatásaim:

Öntözőrendszer tervezés, karbantartás

Rain Bird öntözőrendszer

RainBirdLogoA Rain Bird vállalkozás 1933-ban alapult és az óta is magánszemélyek tulajdonában áll.

A Hunter céghez hasonlóan, specialitásuk az automata öntözőrendszerek tervezése és gyártása valamint széles körben történő értékesítése.

A Rain Bird vállalkozás már a kezdetek óta, azaz több mint 70 éve törekszik maradéktalanul kiszolgálni az ipari szegmens szereplőit, így lehetséges az, hogy farmok, golfpályák, szabadtéri sportlétesítmények számára az öntözőrendszer használata.

Természetesen az üzleti szereplők mellett, magánszemélyek, családok számára is széles választékot garantál immáron több mint 130 országban szerte a világban.

A Rain Bird cég több mint 130 egyedi fejlesztéssel rendelkezik, egészen 1935-től, amikor számukra sikerült először forradalmasítani az öntözési szisztémát ipari mértékű élelmiszertermelés esetén.

A 130 egyedi fejlesztés ebben az esetben több mint 4000 különböző típusú öntözőrendszert takar!

A Rain Bird vállalkozás maximálisan elkötelezett az energiatakarékos vízfelhasználással kapcsolatban (The Intelligent Use of Water), melynek részeként garantálják a professzionális minőséget, úgy, hogy az általuk készített öntözőrendszer a lehető legkevesebb vízforrást használja az öntözéshez.