Öntözőrendszer, de miért?

A páratlanul szép kert elérése kemény munkába kerül.
Nem töltené szívesebben a felszabaduló órákat családjával vagy szabadidős tevékenységével a locsolás és öntözés monotonitása helyett?

Öntözőrendszer működése

Az öntözőrendszer nem más mint az Ön hatodik érzéke! Pontosan tudja mikor kell és mennyi vízzel kell meglocsolni az Ön kertjét, a hónap minden napján. Ön akár a kanapéból is végezheti a kert öntözését!

Szolgáltatásaim:

Öntözőrendszer tervezés, karbantartás

Öntözőrendszer Pusztazámor

Öntözőrendszer Pusztazámor és környékén, hogy ne legyen többet gond a kert öntözése.

RMPROFIL2Az öntözőrendszer kiváló kerti eszköz mivel pontos és kényelmes, de legfőképpen hasznos!

Nem is kérdéses, hogy szükséges az automata öntözőrendszer.

Nézzük meg, miért is jó, egy ilyen kerti automata eszköz.

Miért hasznos egy öntözőrendszer Pusztazámor és környékén?

  • Az öntözőrendszernek nincs más napi feladata, mint a locsolási időt várni;
  • Mindennapos törődés: Az öntözés módja mindig ugyan olyan, azaz jól megtervezett és egyenletes vízelosztást biztosít, éppen ezért nem történhet az, hogy a kert egyik része több, míg másik része kevesebb vizet kap;
  • Szépséges kert: meghálálja a kert a folyamatos törődés, gyönyörű növények, puha gyep formájában;
  • Ha nincs a locsolásra idő, akkor tökéletes választás: számtalan időt lehet megspórolni az öntözőrendszer használatával, könnyen ki lehet számolni, hogy egy órányi öntözés egy szezonban 18 munkanapot igényel, helyette inkább töltse kellemesen szabadságát;
  • Az öntöző észrevehetetlen: pusztán a locsolás idejére bújnak ki a fejek a talajból.
  • A professzionálisan kialakított öntözőrendszer: nincs túllocsolás, nem felejti nyitva a kerti csapot órákra: pontosan, egyenletesen öntöz.

ontozorendszer-pusztazamorPusztazámor Pest megyében, a fővárostól nagyjából 30km-re Érdtől mindössze 14km-re fekszik, a Budaörsi kistérségben. A község a 2013. novemberi statisztikai adatok szerint 9,27 km2-es területtel, 1205 darab lakossal, és 129,99 fő/ km2-es népsűrűséggel rendelkezik.

A község nevezetességei a Barcza-kastély, és a hozzá tartozó több mint három hektáros park, amely ma védett terület több mint száz éves fái miatt. Pusztazámoron egy darab az oktatáshoz köthető intézmény található, egy óvoda.

Sorry, comments are closed for this post.