Öntözőrendszer, de miért?

A páratlanul szép kert elérése kemény munkába kerül.
Nem töltené szívesebben a felszabaduló órákat családjával vagy szabadidős tevékenységével a locsolás és öntözés monotonitása helyett?

Öntözőrendszer működése

Az öntözőrendszer nem más mint az Ön hatodik érzéke! Pontosan tudja mikor kell és mennyi vízzel kell meglocsolni az Ön kertjét, a hónap minden napján. Ön akár a kanapéból is végezheti a kert öntözését!

Szolgáltatásaim:

Öntözőrendszer tervezés, karbantartás

Öntözőrendszer mágnesszelepek

Az automata öntözőrendszerek egy kisebb területen belül is több zónára vannak osztva, aszerint, hogy az adott zóna milyen adottságokkal rendelkezik. Az adottságok közé tartozik a terület minősége, a zónában található növénytípusok valamint a rendelkezésre álló víznyomás az adott zónában.

ontozorendszer-szelepAz adott zónához tartozó mágnes-szelep akkor nyit ki, amikor a vezérlőegység arra utasítást ad. A nyitás után az adott zónában könnyedén áramolhat a víz.

A mágnes-szelepek (és annak alkatrészei: tűszelep valamint membrán) igen érzékeny alkotóelemei az automata öntözőrendszereknek, így érdemes folyamatosan karbantartani azokat.

Meghibásodása esetén nem tud kinyitni megfelelő időben, vagy ami még rosszabb, hogy nem képes az adott zónát lezárni, így a locsolásra szánt víz folyamatosan szivárog el.