Öntözőrendszer, de miért?

A páratlanul szép kert elérése kemény munkába kerül.
Nem töltené szívesebben a felszabaduló órákat családjával vagy szabadidős tevékenységével a locsolás és öntözés monotonitása helyett?

Öntözőrendszer működése

Az öntözőrendszer nem más mint az Ön hatodik érzéke! Pontosan tudja mikor kell és mennyi vízzel kell meglocsolni az Ön kertjét, a hónap minden napján. Ön akár a kanapéból is végezheti a kert öntözését!

Szolgáltatásaim:

Öntözőrendszer tervezés, karbantartás

Öntözőrendszer Érd

Öntözőrendszer Érd és környékén, hogy ne legyen többet gond a kert öntözése.

RMPROFIL2Az automata öntözés remek dolog mivel pontos és kényelmes, de legfőképpen hasznos!

Nem kérdéses, hogy jó dolog-e az automata öntözőrendszer. De hogy mennyire? Lássuk csak!

Miért előnyös az öntözőrendszer Érd és környékén?

  • Az öntözés rendszeres, hiszen az öntözőrendszernek soha nem jön közbe semmi.
  • Rendszeres törődés: Az öntözés egyenletes, a jól megtervezett vízeloszlásnak köszönhetően nem történhet meg az, hogy a kert egyik része túl sok, a másik túl kevés vizet kap.
  • Mindig szép kert: Kertje üde, ápolt lesz egész évben, gyönyörű növények, puha és tömött gyep várja haza.
  • Rengeteg időt takaríthat meg vele: ha csupán napi egy órácskát vesz el az öntözés, az egy szezonban 150 óra, 18 munkanap, azaz több mint három hét! Menjen inkább szabadságra!
  • Az öntözőrendszer láthatatlan: csupán az öntözés idejére emelkednek ki a szórófejek a földből.
  • A jó öntözőrendszer vizet takarít meg: nincs túlöntözés, nem felejti nyitva a csapot órákra: pontosan, egyenletesen öntöz.

ontozorendszer-erdÉrd Pest megyében helyezkedik el, a budapesti agglomerációban. 1978 óta város illetve 2006 óta megyei jogú város, több részre oszlik: Érdliget, Ófalu, Parkváros.
A város kereskedelmi szolgáltatásának ¾ része a főutak mellett történik, a gazdálkodással foglalkozó szervezetek száma több mint 5000 és ebből a társas vállalkozások száma több mint 2000. Az egyéni vállalkozók és kis és középvállalkozások a legkülönfélébb ipari, szolgáltatói és kereskedelmi tevékenységet végzik.

Leave a reply