Öntözőrendszer, de miért?

A páratlanul szép kert elérése kemény munkába kerül.
Nem töltené szívesebben a felszabaduló órákat családjával vagy szabadidős tevékenységével a locsolás és öntözés monotonitása helyett?

Öntözőrendszer működése

Az öntözőrendszer nem más mint az Ön hatodik érzéke! Pontosan tudja mikor kell és mennyi vízzel kell meglocsolni az Ön kertjét, a hónap minden napján. Ön akár a kanapéból is végezheti a kert öntözését!

Szolgáltatásaim:

Öntözőrendszer tervezés, karbantartás

Kertfenntartás, kertépítés

A növények és a kert mindenki számára örömöt, boldogságot, kikapcsolódást jelent.

Legyen az egy balkonláda az ablakban, kis sarok virágokkal díszítve a teraszon vagy egy szép kert –maga a látvány, a természet közelsége és szépsége -erőt, jó kedvet, melegséget adhat egész napra, megnyugvást adhat a nap végén.

A kert kialakításánál, a növények választásánál figyelembe kell venni a tulajdonos igényeit a kert adottságait, azt hogy a kertben eltöltött időt pihenéssel, kikapcsolódással, vagy kert gondozással szándékoznak eltölteni.
Figyelembe kell venni azt is, hogy mely napszakban töltenek legtöbb időt a kertben. A jól megtervezett, évszakonként megújuló kert teret biztosít tulajdonosának a reggeli kávé kertben való elfogyasztásán túl az akár egész napi kint tartózkodásra és jó helyszínt, hangulatot ad az esti vendéglátáshoz is.

A növények életet és színt visznek a hétköznapokba!
A kert gondozása, ápolása kikapcsolódást, sikerélményt adhat amit a növények pompával viszonoznak. Aki megteheti és csak élvezni szeretné kertje szépségét, annak ajánlott kertfenntartást kertgondozást másra bíznia.

Ebben lehetek segítségére a bizalommal hozzám forduló kerttulajdonosoknak.
A kertépítés és kertfenntartás során egyeztetésre kerülnek a tulajdonossal az igények. A kertfenntartás során kertjében adandó munkák elvégzésre kerül sor .

A fűnyírás, gyepszellőztetés, tápanyag pótlás, bokrok, fák metszése, gyom eltávolítása megtörténik, ezután kertje legszebb oldalát mutatja,ezek után Önnek csak élveznie kell kertje adottságait, szabadidejében pihenhet rendezett kertjében.

kertfenntartas-szolgaltatas

 

Sorry, comments are closed for this post.