Öntözőrendszer, de miért?

A páratlanul szép kert elérése kemény munkába kerül.
Nem töltené szívesebben a felszabaduló órákat családjával vagy szabadidős tevékenységével a locsolás és öntözés monotonitása helyett?

Öntözőrendszer működése

Az öntözőrendszer nem más mint az Ön hatodik érzéke! Pontosan tudja mikor kell és mennyi vízzel kell meglocsolni az Ön kertjét, a hónap minden napján. Ön akár a kanapéból is végezheti a kert öntözését!

Szolgáltatásaim:

Öntözőrendszer tervezés, karbantartás

Bemutatkozás

Engedje meg, hogy pár mondatban bemutatkozzam, ismertessem tevékenységemet:

varadibemutatkozasVáradi István vagyok 40 éves, Budapest kertes családi házas övezetében élek családommal és 2 gyermekemmel.

Főállásban 1997 óta hivatásos tűzoltóként dolgozom, emellett 10 éve másodállásban okleveles öntözőrendszer tervező és kivitelező vagyok. Munkám során sok megbízásánál az öntözőrendszer telepítés mellett a kertépítés, kertfenntartást, és térkövezést is végzek.

Tevékenységem során előtérbe helyezem a megbízóim igényeinek és elvárásainak maximális teljesítését. Az általam elvégzett munkák precízen, lelkiismeretesen végzem el. Megbízóimtól jó visszaigazolásokat kapok, elégedettségüket igazolja az, hogy visszatérő megbízásaim vannak, valamint az, hogy új munkáim nagy részét idáig megbízóim további ajánlása alapján kaptam meg.

Várom hívását, amennyiben Ön korrekt áron, precíz és alapos munkát vár el.

Tisztelettel:
Váradi István